GRATIS Pesetacoins voor iedereen

ptcpesetacoinptc

Vergeet de Bitcoin, leve de Pesetacoin !

Je hebt wellicht de hype rond de Bitcoin met lede ogen moeten toezien. Pas toen de cryptomunt al over zijn hoogtepunt heen was, werd er in de media aandacht aan geschonken en wie toen (rond de jaarwisseling 2017-2018) nog mee wou spelen kon nergens meer terecht door de grote toeloop. Wie er toch in slaagde een wallet aan te maken, zag vervolgens de waarde van de BTC een duik nemen...

Daarom is het NU een uitgelezen ogenblik om op de kar van de Pesetacoin te springen: deze Europese Cryptocurrency is in Spanje ontwikkeld en is op dit ogenblik nog zeer goedkoop aan te schaffen: voor 1000 PTC betaalde je begin februari 2018 rond de 60 Euro.

Ik toon je hier de eenvoudigste weg, zonder ingewikkelde software en zonder extra hardware, om vandaag nog te kunnen beginnen met gratis Pesetacoin vergaren.

Je hoeft de Pesetacoin immers niet per sé te kopen, je kan deze cryptomunt ook doodeenvoudig  "delven". Dit z.g. "mining" gaat héél eenvoudig want het mijnen gebeurt via eender welke browser. Het enige wat je nodig hebt is een z.g. "wallet", een digitale portefeuille, waarin je de Pesetacoin opslaat. Het aanmaken van deze wallet is volledig gratis en kun je HIER uitvoeren: gewoon een gebruikersnaam en paswoord ("contraseña") kiezen en klaar.

Wil je beginnen delven dan klik je simpelweg HIER, vult je walletadres in en je browser verandert in een goudmijn. Bij mij thuis draait er momenteel een Raspberry Pi 3 (een z.g. "single board computer") 24/7 en die brengt me ongeveer 2 tot 3 PTC per maand op. Momenteel (Feb 2018) is dat waarschijnlijk niet eens voldoende om de 2 Watt die de Pi verbruikt terug te betalen, maar ik reken erop dat de koers van de Pesetacoin zal verbeteren, en dan heb ik alvast een leuk spaarpotje aangelegd.

Wie vijf jaar geleden op de bitcoin-kar spong is nu een welstellend iemand. Daarom raad ik iedereen aan om vandaag nog een Pesetacoin wallet aan te maken en  DEZE pagina in je browser te laten delven naar gratis Pesetacoin.

Voor wie dit artikel helemaal tot het einde heeft uitgelezen heb ik nog een cadeautje: er is bij mijn weten momenteel één faucet waar je gratis PTC krijgt, met een eenvoudige klik, zonder registratie of andere troep. Je kan HIER ieder uur een storting op je PTC wallet vragen. Ook hier zijn de bedragen klein, maar wie het kleine niet eert...

Wie er wél geld tegenaan wil smijten: bij Litebit.eu kun je in het Nederlands terecht en kun je PTC aankopen met onder meer iDeal en Bancontact. Een PTC wallet hebben ze niet, maar die kun je zoals eerder vermeld, HIER aanmaken en vanuit Litebit wordt het bedrag in PTC dan doorgesluisd naar het adres van je wallet.


Popol,
Februari 2018