Bookmark and Share
INDEX

(meer pagina's op komst)
LINKS
exchange links
atomic zombie
The Bicycle Forest
bentridernj.blogspot.com
Sue's Recumbent Site

feel free to copy this link !
please feel free to use this banner and link on your website

welcom to hpv.popol.eu !

Walter's Driewielers


In Woumen, nabij Diksmuide (West-Vlaanderen) woont en werkt  Walter Deklerck.  Walter is met pré-pensioen, maar houdt zijn fietsenzaak nog draaiende. Zelf rijdt Walter met een driewieler omdat hij na een zwaar arbeidsongeval niet zo'n goed evenwichtsgevoel meer heeft.
Walter bouwde zijn eerste driewieler zelf, nadat hij van een collega op de melkfabriek waar hij werkte had gehoord van iemand die met een 'volwassen driewieler' rondreed. Walter plaatste een advertentie in het lokale krantje en kwam zo de eigenaar op het spoor. Die stond toe dat Walter een kopie van zijn fiets maakte. Nadien bouwde Walter nog een tweede driewieler, eentje waaraan hij alle fouten van het origineel verbeterde.
Gebeten door de fietsmicrobe schreef de toen 46-jarige Walter zich in voor een cursus fietsenmaker, in avondschool. Ook na het behalen van dat diploma bleef Walter in de melkfabriek werken, maar opende hij een eigen fietsenzaak in bijberoep.
Naast driewielers ontwerpt en bouwt Walter ook tandems, billenkarren en zelfs af en toe een circusfiets voor een klant die als clown optreedt. In 2004 publiceerde de krant Het Nieuwsblad een interview met Walter. Je kunt het HIER in pdf formaat downloaden.

Wie Walter wil contacteren kan dat per telefoon: 051/50.22.73
(vanuit het buitenland ++32 51 50 22 73 )


one of many trikes Walter built

Een van de vele driewielers die Walter bouwt,
een echt koopje voor slechts 300.00 Euro !

De Panne (BE)
22 april 2007MAIL ME
gebruik deze link om me te contacteren
of om LINKS uit te wisselen


Zocht je andere informatie?
Gebruik de Google zoekfunctie hieronder!
Google
klikfraude monitoring