Naar boven popol.eu Mijn Youtube kanaal Link ruilen Nederlandse Bitcoinrekening ! Contact

Eindelijk makkelijke toegang tot Bitcoins,  Litecoins en Ether!

Ideaal platform voor Nederlanders en Vlamingen !

Beginnen met aankopen en verkopen van cryptomunten is nog nooit zo makkelijk geweest. Tot voor kort moest je eerst een "wallet" per cryptomunt aanmaken, vervolgens moest je via een zogenaamde "crypto broker" een aankoop in Euro doen, om daarna de aangekochte crytomunten naar de respectievelijke wallets te transfereren. Daarbij diende je telkens en bij iedere verrichting een commissieloon te betalen en dan werd het totaalbedrag dat je kon verhandelen ook nog eens sterk beperkt door belachelijke limieten. Wanneer dan uiteindelijk je cryptomunten in waarde gestegen waren en je wou ze terug naar Euro's omzetten, verliep de calvarietocht in omgekeerde richting, inclusief de commisielonen. Een bijkomende hindernis was dat alle handelingen binnen je wallet in het Engels dienden te gebeuren, inclusief de financiële terminologie en voorwaarden.

Vandaag kun je die hele rompslomp vergeten: bij het Nederlandse Bitmymoney kun je heel eenvoudig en gratis een rekening openen, waar je zowel met bankoverschrijving vanuit jouw bankrekening, als met Ideal en Bancontact heel eenvoudig Bitcoins, Litecoins en Ether(eum) kunt aankopen. En dat allemaal in duidelijk Nederlands, en met Nederlandse ondersteuning! Uit ervaring kan ik zeggen dat je binnen de kortste keren antwoord op je mail zult ontvangen, mocht je vragen of suggestie hebben.

En mocht je al een bitcoin wallet hebben, dan kun je die BTC ook heel snel en eenvoudig naar je portfolio bij Bitmymoney transfereren.

Je kunt de app downloaden en ook on-line je account raadplegen. Zelf gebruik ik beide, waarbij de app een lichte voorkeur krijgt en de online-versie iets meer mogelijkheden biedt.

Als Belg heb ik geen ervaring met Ideal, een aankoop met Bancontact kan zowel via de Payconiq-app (rekening houdend met de daglimieten), als met de kaartlezer en bankkaart van jouw bank, waarbij de limietbedragen hoger zijn (afhankelijk van jouw bank & type rekening). Die  aankoop met Bancontact is ietsje duurder dan via een overschrijving, maar gebeurt ook daadwerkelijk in real-time: na het bevestigen van de transactie staat het bedrag in de gewenste cryptomunt ( BTC , ETH of LTC ) meteen ingeschreven in je portfolio bij Bitmymoney. Bij een aankoop met overschrijving wordt het bedrag in regel één werkdag later in je portfolio toegevoegd. Wie dus op vrijdag, zaterdag of zondag een aankoop met overschrijving uitvoert, ziet het bedrag pas op maandag in de portfolio verschijnen.

En je cryptomunten terug in Euro omzetten en op je bankrekening storten gaat héél eenvoudig, zowel vanuit de app als vanuit jouw account heb je met een paar klikken terug "echt" geld op je bankrekening. Bovendien kun je ook Bitcoins per mail verzenden!

Ook bij Bitmymoney zijn er limietbedragen en dien je jezelf bij het openen van een rekening te identificeren. Bovendien wordt je bankrekening gecontroleerd, maar eens dat gebeurd is ben je z.g. "niveau 2" en kun je tot €25.000 per verrichting en €50.000 per 24 u verhandelen.

Het gemak waarmee je BTC, ETH en LTC kunt aankopen en (vooral) terug kunt verkopen, in combinatie met de geringe transactiekosten heeft mij overtuigd om met Bitmymoney in zee te gaan. Ik heb verder geen banden met het bedrijf en wordt ook niet gesponsord om deze pagina te maken.

Wil ook jij een (voorzichtig) stapje in de cryptomuntenwereld zetten? Gebruik dan DEZE LINK om je bij Bitmymoney aan te melden. 

.