link exchange popol.eu


link exchange op www.popol.eu

LINK RUIL - LINK EXCHANGE

verbeter je ranking op zoekmachines - improve your search engine ratings


Daar waar zoekmachines zoals Google, Yahoo, AltaVista e.a. een decennium geleden vooral belang hechtten aan de trefwoorden op een webpagina om de ranking te bepalen (de volgorde van weergave in de zoekresultaten) wordt deze ranking tegenwoordig grotendeels bepaald door de naamsbekendheid van de website. Deze vorm van citation index komt overgewaaid uit de wereld van de wetenschap: hoe vaker er door collega-wetenschappers naar een bepaalde publicatie wordt verwezen, hoe belangrijker die geacht wordt.

Vertaald naar het internetmilieu betekent dit dat jouw page ranking zal verbeteren naarmate er meer naar jouw webpagina verwezen wordt. Dit kan op verschillende manieren in de hand gewerkt worden, door bijvoorbeeld te reageren op blogs, met achterlating van de URL van jouw webpagina, door op fora te reageren (idem) of door anderen die naar jouw webpagina verwijzen. Dit kun je tot op zekere hoogte uitlokken door bijvoorbeeld een blog rond een controversieel onderwerp te schrijven, waar dan vervolgens op diverse fora over gediscussieerd wordt, met verwijzing naar het bewuste blog.

Een andere mogelijkheid om jouw URL te verspreiden is de zogenaamde link exchange, of het uitwisselen van URL's.. Op die manier zaai je als het ware jouw URL uit over het wereld wijde web, en zal jouw webpagina stilaan stijgen in de page ranking van b.v. Google. Deze rankings zijn niet-lineair, d.w.z. dat je een exponentiŽle stijging van het aantal verwijzingen naar jouw URL moet kunnen verwezenlijken, voor je ťťn trapje stijgt in de rankings. De exacte cijfers zijn een geheim van Google, maar het komt er ongeveer op neer dat je ranking overeenkomt met de machten van vijf. Je krijgt ranking "1" met 1-5 verwijzingen; ranking "2" met 6-25 verwijzingen; ranking "3" met 26-125 verwijzingen, enzovoort. In het begin zal je ranking dus relatief snel stijgen, maar door het "piramide-effect" wordt het behoorljik moeilijk om rank 5 of hoger te halen voor een doordeweekse huis-tuin-en-keuken website.

Wil je wat meer informatie over hoe bekend jouw website (al) is, dan kun je dit op diverse gespecialiseerde website raadplegen. Vaak hebben die een commerciŽle bedoling, zij lokken je met een "gratis" screening, die slechts oppervlakkige informatie levert, waarna ze je vervolgens een "audit" proberen aan te smeren ,waar je wťl moet voor betalen. Volledig gratis en met een behoorlijke informatie is http://www.aboutus.org/ waar je onder andere een analyse krijgt van de trefwoorden, de meta-tags, de titel en de H1-kop van je webpagina,  een analyse van de zichtbaarheid van je URL bij de Google, Yahoo en Bing zoekmachines, met het aantal gevonden backlinks, het aantal gevonden pagina's, de ranking en de laatste datum waarop jouw webpagina gercrawld werd door deze zoekmachines. Een aanrader voor wie zijn webpagina's zo toegankelijk mogelijk wil maken!

Om de naamsbekendheid van jouw website of blog te vergroten biedt popol.eu je hier op deze pagina de mogelijkheid om jouw URL gratis achter te laten, in ruil voor het vernoemen van www.popol.eu op jouw eigen blog of website. Wanneer je van dit aanbod wil gebruik maken kun je de webmaster contacteren via een formulier, dat je via onderstaande link kunt invullen. Dit formulier dient om spam te vermijden: het open en bloot plaatsen van een emailadres op een website is een van de grootste beginnersfoutren die een webmaster kan maken.JOUW LINK KAN HIERONDER GRATIS BIJ GEPLAATST WORDEN!

http://www.walterations.be
http://popol.punt.nl/
http://polka.punt.nl/
http://eet.punt.nl/
http://www.gerdasweb.nl/
http://www.atomiczombie.com/
http://www.bikeforest.com/
http://bentridernj.blogspot.com/
http://suewidemark.com/bent.htm
http://www.instituutbroers.nl/
http://www.badwereld.nl
http://www.badgeur.nl
http://www.duftkonzentrate.de
http://www.victoryspa.eu
http://www.dankje.nu
garderobekast
http://www.vlaamshobbybrouwforum.be/
http://www.swimmingmonkey.com/
rolstoel te koop
bedtafels te koop
bloesemtherapie Heimdall
glas-in-lood kunst Piet Van Meel
e-fiets accu service Piet Van Meel
Bijbaan Utrecht
Winkelwerk
Parttime Vacatures
Online Payroll
Vakantiewerk Maastricht
Scheerapparaat-Specialist.nl
De Tuinmurf: alles voor de kweek van uw bloemen, planten en fruit
http://sokkenzaak.nl/
Appartement huren Den Haag
www.12befit.nl
www.voicedeals.nl
www.a1.nl
www.2conference.nl
www.teakdeco.be
Starters vacatures
Vakantiewerk Utrecht
Bijbaantje
Please Payroll
Wordpress website laten maken
Ligfiets forum
Loveborrel.nl
hetisgoedgeregeld.nl
chattuh.nl
Webdesign Amsterdamfree, link, exchange, gratis, link, uitwisselen, ruilen, improve, rating, google, resultaat, verbeteren


Gebruik onderstaande button
om deze pagina op te slaan of te delen met je vrienden

Bookmark and Share

Niet gevonden wat je zocht? Zoek verder met Google !
Aangepast zoeken
link exchange popol.eu Bookmark and Share