Naar boven popol.eu Mijn Youtube kanaal Link ruilen Nederlandse Bitcoinrekening ! Contact

Link exchange

Verbeter je rankingDaar waar zoekmachines zoals Google, Yahoo, AltaVista e.a. een decennium geleden vooral belang hechtten aan de trefwoorden op een webpagina om de ranking te bepalen (de volgorde van weergave in de zoekresultaten) wordt deze ranking tegenwoordig grotendeels bepaald door de naamsbekendheid van de website. Deze vorm van citation index komt overgewaaid uit de wereld van de wetenschap: hoe vaker er door collega-wetenschappers naar een bepaalde publicatie wordt verwezen hoe belangrijker die geacht wordt.

Vertaald naar het internetmilieu betekent dit dat jouw page ranking zal verbeteren naarmate er meer naar jouw webpagina verwezen wordt. Dit kan op verschillende manieren in de hand gewerkt worden, door bijvoorbeeld te reageren op blogs, met achterlating van de URL van jouw webpagina, door op fora te reageren (idem) of door anderen die naar jouw webpagina verwijzen. Dit kun je tot op zekere hoogte uitlokken door bijvoorbeeld een blog rond een controversieel onderwerp te schrijven, waar dan vervolgens op diverse fora over gediscussieerd wordt, met verwijzing naar het bewuste blog.

Een andere mogelijkheid om jouw URL te verspreiden is de zogenaamde link exchange, of het uitwisselen van URL's. Op die manier zaai je als het ware jouw URL uit over het wereld wijde web en zal jouw webpagina stilaan stijgen in de page ranking van b.v. Google. Deze rankings zijn niet-lineair, d.w.z. dat je een exponentiële stijging van het aantal verwijzingen naar jouw URL moet kunnen verwezenlijken, voor je één trapje stijgt in de rankings. De exacte cijfers zijn een geheim van Google, maar het komt er ongeveer op neer dat je ranking overeenkomt met de machten van vijf. Je krijgt ranking "1" met 1-5 verwijzingen; ranking "2" met 6-25 verwijzingen; ranking "3" met 26-125 verwijzingen, enzovoort. In het begin zal je ranking dus relatief snel stijgen, maar door het "piramide-effect" wordt het behoorljik moeilijk om rank 5 of hoger te halen voor een doordeweekse huis-tuin-en-keuken website.

Wil je wat meer informatie over hoe bekend jouw website (al) is, dan kun je dit op diverse gespecialiseerde website raadplegen. Vaak hebben die een commerciële bedoeling, zij lokken je met een "gratis" screening, die slechts oppervlakkige informatie levert, waarna ze je vervolgens een "audit" proberen aan smeren, waar je wél moet voor betalen. Volledig gratis en met een behoorlijke informatie is https://www.seoptimer.com waar je een grondige analyse krijgt van jouw website, met aanbevelingen om de zwakke punten te verbeteren. Een aanrader voor wie zijn webpagina's zo toegankelijk mogelijk wil maken!

Om de naamsbekendheid van jouw website of blog te vergroten biedt popol.eu je hier op deze pagina de mogelijkheid om jouw URL gratis achter te laten, in ruil voor het vernoemen van www.popol.eu op jouw eigen blog of website. Wanneer je van dit aanbod wil gebruik maken kun je de webmaster contacteren via een formulier, dat je via de "contact" link kunt invullen. Dit formulier dient om spam te vermijden: het open en bloot plaatsen van een emailadres op een website is een van de grootste beginnersfouten die een webmaster kan maken.

https://www.schilderen-met-schaduw-en-licht.be
http://www.walterations.be
http://www.bikeforest.com/
http://bentridernj.blogspot.com/
www.12befit.nl
www.voicedeals.nl
www.a1.nl
www.teakdeco.be
Starters vacatures
Vakantiewerk Utrecht
Bijbaantje
Please Payroll
Wordpress website laten maken
Loveborrel.nl
chattuh.nl
Webdesign Amsterdam
Vacatures dedemsvaart